KAKKUJEN KUNINGATTARET

Kakkujen kuningattaret-kirja ilmestyi 3.3.2013. Kansi: Sami Repo
Kirjasta vuonna 2015 julkaistu bookazine-versio on nimeltään Täydelliset kakut. Osa sen tuotoista lahjoitetaan Tyttöjen Talolle.

Herkku vuoden jokaiselle viikolle

Ruokatoimittajat ry:n jäsenet ovat keränneet omista suosikkikakkuresepteistään upean lahjakirjan kaikille kotileipureille ja herkkusuille. Kakkujen kuningattaret esittelee 52 taivaallista kakkua sekä selkeät ohjeet niiden tekemiseen.

Kirjaan on valikoitunut mukaan maineikkaita klassikkoja ja viimeisimpiä villityksiä, kansainvälisiä kuuluisuuksia ja supisuomalaisen perinteen innoittamia herkkuja. Täytteet ja koristelut ovat maun ja mielikuvituksen juhlaa: runsaasti erilaisia marjoja ja hedelmiä, suklaata, mascarponea, kermavaahtoa, ja rahkaa.

Ammattilaiset esittelevät kirjassa myös ideoita ja vinkkejä, jotta leipominen sujuisi mahdollisimman mutkattomaksi. Kiitettävää on niksien lisäksi se, että teoksessa on otettu huomioon vuodenajat ja juhlapyhät.

Sami Revon ottamat huikaisevat valokuvat tarjoilevat ainutlaatuista silmänruokaa herkullisten reseptien rinnalla. Yhdessä ne sytyttävät todellisen kakkukipinän.

Arvostelukappalepyynnöt: tiedotus@tammi.fi

Kirja ilmestyi 3.3. 2013

Kuvien käytön yhteydessä on mainittava valokuvaajan tiedot (Sami Repo).

 

Ystävällisin terveisin

Satu-Maria Nurisalo

tiedottaja

 

Bonnier Books Finland

Korkeavuorenkatu 37, 00130 Helsinki

Puh. +358 50 361 7980

satu-maria.nurisalo@bonnierbooks.fi

 

www.tammi.fi

www.wsoy.fi

A BONNIER GROUP COMPANY